Top image

Turnaj Praha Pankrác - První úspěchy

21. 3. 2010

V sobotu 20.3. 2010 navštívili naše míčovky (5.-6. třída) a kadeti (8.-9.třída) Prahu a jeden ze série turnajů v přehazované a miniplážovém volejbale. Vše se hrálo v největším beach areálu v ČR – Praha Pankrác, kde je pod nafukovacími halami 7 kurtů. Odehráli jsme zde hodně vyrovnaných, kvalitních zápasů. A výsledkově jsme se neztratili. U domácích (Beachklub Pankrác) si náš klub Beach Vratislavice postupně vydobyl patřičný respekt.

V přehazované druhé místo v celém turnaji získali Violka Hořínková s Tomášem Novotným. Třetí se umístnili Petr Thiele s Tomášem Budským, když byli pozdějším vítězům nejvyrovnanějším soupeřem ze všech a v semifinále prohráli těsně 15:13. Čtvrtí skončili po vratislavickém souboji Petr Jonák a Mirek Kocek. . Na dalších místech se umístnili Míša Kocourová s Terkou Martinátovou, Tonka Kasciová s Jitkou Pavlátovou, Tomáš Pelant s Mílou Chotěnovským, Eliška Šandová s Lukášem Webrem. Všichni odehráli minimálně šest velmi kvalitních zápasů.

V turnaji minibeach jsme sice po těsných prohrách nepoustoupili do závěrečných kol, ale jak Šimon Krtička s Nikolou Hamanovou, tak Adriana Glaserová s Denisou Štrumfovou se těší na další turnaj, kde by chtěli zasáhnout do finálových bojů.

Ale hlavní přínos tohoto turnaje je v získání zážitků, zkušeností a odehrání spousty utkáních v písku. Je jasné, že máme i větší motivaci do dalších tréninků.

A tak Vratislavice už nejsou v českých beachvolejbalových kruzích neznámým pojmem. Především díky Vám, míčovky a kadeti. Díky za dobrou reprezentaci.

Fotky ke stáhnutí jsou v galerii.