Top image

Oslabené Vratislavice druhé - krajský přebor - juniorky

2. 12. 2012

V 3. kole krajského přeboru si naše juniorky oslabené o zraněnou Aničku a Adrianu udržely druhou pozici v krajském přeboru. Turnaj se hrál v naší tělocvičně a zúčastnily se ho s námi týmy Turnova, Tanvaldu a Varnsdorfu.

Zajímavý byl už první zápas s Tanvaldem, který měl nebezpečné podání a dobrou hru v poli. Nakonec díky zlepšenému výkonu a publiku jsme vyhráli 2:1, 15:8 v tiebreaku.

Pak přišel na řadu zápas s vedoucím Turnovem, kde jsme stejně jako v 1. kole hráli rozhodující tie-break. Ten byl ale tentokráte po chybném rozhodnutí rozhodčího a následné ztrátě naší koncentrace v jasné režii Turnova a skončil 8:15. Nicméně byl vidět zajímavý a celkem kvalitní volejbal. Děvčata si pochvalovala atmosféru v tělocvičně a děkují publiku za podporu.

V závěrečném utkání jsme celkem jasně přehráli Varnsdorf.

Přes veškeré nemoce a komplikace je druhé místo úspěchem týmu, kde si každý musel rychle zvykat na novou pozici i roli na hřišti.

Za BV Vratislavice hrály: Petra Charyparová, Lucie Pokorná, Gabi Vazačová, Teri Kvapilová, Terka Stašáková, Bára Svobodová, Nikola Patzaková, Kačí Hlubučková a Anežka Straková.