Top image

Juniorky - Český pohár - celkově 13. místo v ČR

26. 3. 2013

Petra Charyparová, Lucie Pokorná, Terka Stašáková, Terka Kvapilová, Bára Svobodová, Adriana Glaserová, Nikol Patzaková a věkem ještě žákyně Kája Adamcová reprezentovaly Vratislavice v závěrečném turnaji ČP juniorek ve volejbalu. Turnaj se konal v Přerově od pátku do neděle. Závěrem zde byly vyhlášeny celkové výsledky celé soutěže, o které se za náš tým zasloužily i hráčky toho času nemocné nebo v rekonvalescenci, Anička Bartoňová a Gábi Vazačová.

ČP se hraje systémem kvalifikace a následných 4 turnajů od října do března, tzn. zhruba jeden turnaj měsíčně**. Každý turnaj se hraje přes celý víkend a každý tým odehraje min. 7 těžkých utkání ve dvou dnech**.

Hned druhý turnaj se nám zranila naše opora a nejlepší hráčka Anička Bartoňová a bohužel do dnešního dne není zcela zdravá. Toto dlouhodobé zranění kolena zásadně ovlivnilo naši hru a tak celkové 13. místo v této náročné a dlouhodobé soutěži lze hodnotit jako úspěch. Je potěšující sledovat, jak Vratislavice úspěšně pronikají do širokého volejbalového podvědomí, zvláště přístupem a bojovností našich děvčat.

Celkové vítězství vybojoval TJ Červený Kostelec, druhý skončil tým VK Slavia VŠ Plzeň, třetí TJ Junior Brno. Z našeho kraje nás předstihl jen TJ Turnov na 10. místě. Za námi skončily týmy např. Slavia Kometa Praha, Pardubic ad.

Děkujeme všem za podporu a těšíme se na další ročníky.

100 fotek ve fotogalerii