Top image

Juniorky - Český pohár kvalifikace - neúspěšný vstup do soutěže

25. 9. 2013

Novou sezónu 2013/2014 v Českém poháru jsme začali náročným turnajem v Teplicích 21. a 22. září v sestavě: Bára Svobodová, Terka Kvapilová, Adri Glaserová, Niky Patzaková, Radka Staňková, Eli Tichá, Anet Futerová a Katka Vacková.

Tréninkové manko družstva jako celku bylo obrovské, trénink v plné sestavě vlastně žádný, spousta změn a do toho zasáhly nemoci (nejela Carlos Karolína Barvínková - nová posila z TU), sympózia (Anežka Straková) a dobrá polovina děvčat během turnaje spotřebovala nespočet kapesníků a kapek proti kašli, rýmě, dutinám a nevím proti čemu všemu.

Přesto jsme v prvních zápasech potrápili Sokolov (nakonec 4. místo) i Děčín (6. místo) a celkem v pohodě porazili Litvínov (9. místo). Pak asi došly jak fyzické tak psychické síly a i když po boji jsme prohrávali zápas po zápasu. Nejtrpčí byly porážky od Střešovic Praha, Slávie Praha a Mělníku.

Bohužel současná zdravotní situace není stále příjemná, a tak 13. října v domácím prostředí, snad vyhrajeme nějaký další zápas, tentokrát v krajském přeboru.

Nakonec po odchodu 5 děvčat základní sestavy a tréninkovém manku se není co divit, že tým není sehraný. Takže we will see (uvidíme). Po uzdravení se dáme do tvrdé práce a budeme zase vyhrávat.

57 fotek ve fotogalerii