Top image

Itálie 2018 - fotky

15. 5. 2018

posedmé náš beachvolejbalový klub pořádal začátkem května beach kemp pro mládež a dospělé v Itálii, Bibione Pineda. Velký autobus pro 56 osob a několik osobních aut v pátek 4. května večer vyrazily do Bibione Pinedy. Zde na nás čekalo krásných 8 beach volejbalových hřišť postavených na pláži hned u moře. Počasí se letos opravdu povedlo, časté slunce, mírný vítr, teploty vzduchu nad 24°C, teplota moře kouzelných 21°C. Ideální podmínky. Trénovalo se dvakrát denně + ranní výběh, kurty byly k dispozici k volnému hraní po celou dobu kempu. Všechny naplánované tréninky a turnaje proběhly v krásné podporující atmosféře. Celkem se kempu zúčastnilo 79 osob. Nabyté dovednosti zúročíme na následujících turnajích ve Vratislavicích nebo i jinde v ČR či ve světě.

Nejdůležitějšími kameny úspěšného kempu jsou skvělí lidé, jak hráči, tak trenéři Pája Müllerová a Jakub Kašík (míčovky a ml. žákyně), Martin Votrubec (kadetky a st. žákyně), Jerry Tomáš German (ženy), Jan Kvapil (muži, míčovky a ml. žákyně), šikovné kuchařky Zuzana Dlouhá a Iveta Kominíková. Velké díky také ZŠ Vratislavice, která podporuje akce beachvolejbalového klubu.

Každý mládežnický účastník kempu dostal zdarma vak na pláž se svým jménem a tričko zdarma jako památku na tento kemp. Všichni jsme se zdraví, opálení a s novými dovednostmi a zkušenostmi vrátili v neděli 13. května brzy ráno domů.

Fotky najdete zde:

pátek a sobota

neděle a pondělí

úterý

středa

čtvrtek turnaj

čtvrtek vyhlášení

pátek

sobota