Top image

Vratislavický letní pohár ČR - ženy

18. 8. 2018

V sobotu 11. srpna 2018 zahrály na našich kurtech 4 týmy kvalifikaci o postup do nedělní hlavní soutěže Vratislavický letní pohár ČR 2018. Oba naše regionální týmy postoupily a prokázaly tak potřebnou kvalitu. Už to bylo pro nás velké potěšení.

V neděli v hlavní soutěži jsme měli možnost vidět v akci kvalitní beachvolejbalové páry z celé ČR (např. z Prahy, Brna, Ústí ad.) i například nadějný juniorský tým (Žolnerčíková, Kinská), které v dalším týdnu hrál ME U18 v Brně (17. místo). Všechna děvčata předváděla kvalitní beach volejbal, počasí slunečné, dobrá nálada, napínavé zápasy, standardem ovoce pro hráčky po celou dobu turnaje. Vítězkami se staly Míša Bláhová s Kačkou Houskovou, když ve finále porazily pár Terka Vaňková s Natálkou Honzovičovou.

Z regionálních týmu hrály: Andrea a Markéta Hýblovy (9. místo), Terka Kvapilová, Lucie Pokorná (9.), Šárka Votrubcová, Iva Ackermannová Stejskalová (13.), Lenka Mrázová, Klára Falcmanová (13.). Naše děvčata odehrála krásné a často vyrovnané zápasy, některé vyhrály ve skupině zápas. Každé vítězství v české špičce je pro nás úspěch. Srovnání s českou beach špičkou je náročné, ale potřebné a inspirativní.

Moc děkujeme našim pomocníkům za otáčení skóre a za super domácí pizzu a za servis na baru Ále Rychnové.

Vratislavický letní pohár ČR ženy 2018 - výsledky na VIS

Fotky (Zdeněk Jan) najdete zde