Kvalifikace kadetek v Turnově

23. 9. 2020

V neděli 20. 9. 2020 v sportovní hale v Turnově proběhl úvodní volejbalový turnaj kadetek a juniorek v krajském přeboru jako kvalifikace. Výsledky turnaje rozřadily 12 týmů do 3 výkonnostních skupin. My hrajeme tuto soutěž většinou se staršími žákyněmi a děvčaty, které jsou prvním rokem v kategorii kadetek. Tzn. jsme v této soutěži velmi mladý tým. Každé vítězství je pro nás velkým úspěchem.

V úvodním utkání s juniorkami Turnova, velkým favoritem soutěže, jsme soupeři podlehli po dobrém výkonu. Zvláště v 2. setu jsme soupeře potrápili a prohráli jsme až v koncovce. Ihned po Turnovu jsme absolvovali vítězné utkání s kadetkami Bižuterie Jablonec, kde se na hřiště dostaly všechny hráčky z lavičky a zvítězili jsme celkem s přehledem 2:0. Bohužel v třetím zápas v řadě bez odpočinku za sebou se nám s Mnichovým Hradištěm nevydařil úplně dle představ. Problém nám činilo hlavně kvalitní podání soupeře. Prohra 0:2.

Nicméně umístnění v 2. výkonnnostní skupině je pro nás úspěchem, který budeme chtít v příštím kole v domácím prostředí 24. 10. 2020 potvrdit dobrými výkony. Přijďte nás povzbudit.

Za BV Vratislavice hrály: Ella Sedlaříková, Barbora Straková, Mary a Naty Ďuroňovy, Nela Rychnová, Veronika Bursová, Julie Dousková, Lenka Ruckensteinerová, Anička Daňhelová, Jasmína Herešová, Terka Šebelíková.

Fotky a videa najdete zde