Články

1. 9.2016
Top image

Tréninky míčovek a ml. žákyň

Tréninky míčovek začínají 20. září, jsou letos pro 2. - 4. třídu ZŠ. Tréninky budou v úterý (sportovní hry) a ve čtvrtek (míčovky) vždy od 16 hod.

Tréninky ml. žákyň (5. - 7. třída) začínají 8. září v 17 hod ve velké tělocvičně. Tréninky budou v pondělí, úterý a čtvrtek od 1...

Zobrazit článek
3. 8.2016

Žákyně - soustředění - přihlášení

Soustředění převážně v tělocvičně ZŠ Vratislavice (občas venku) bude od 22. srpna do 2. září 2016. Tréninky budou vždy jednou denně od 14 do 16 hod. O víkendu se pokusím zajistit nějaký turnaj. Níže se přihlaste a zde seznam přihlášených.

Soustředění je velmi důležité, rád bych lépe uspěl v ČP a KP. Pokuste se s rodiči rodinné akce přizpůsobit soustředění. Budeme se věnovat i budování týmu, čeká nás hodně změn, odešly dvě nahrávačky.

Po soustředění budou pravidelné tréninky 3x týdně, pondělí, úterý a čtvrtek, patrně vše od 17 hod.

Soustředění hradí klub.

Z mladších očekávám: Adélu Dlouhou, Natálku Hořejší, Leu Šimůnková, Vendy Mráčkovou, Verču Láskovou, Lindu Kroužkovou, samozřejmě Aničku Jachanovou a Gabču Matěnovou. Starší jmenovat nemusím.

Zobrazit článek
31. 7.2016
Top image

MČR U22 - 13. místo

MČR U22 konané 30. 7. 2016 v areálu Pňov u Kolína, náš klub reprezentovaly Terka Kvapilová a Týnka Posltová. Pár spolu trénuje necelý rok (většinou v Praze - studijní povinnosti) a po seriích přípravných turnajů už kvalifikace na závěrečný turnaj nejlepších 16 týmů z ČR je úspěch. Děvčata odehrála d...

Zobrazit článek
19. 7.2016

Sochi - video - semifinále

Sochi - semifinále Míši a Týnky s 1. týmem Číny. Prohra v tie-breaku, ale při 10:11 centimetry od vyrovnání.

Zobrazit článek
5. 7.2016
Top image

Beach soustředění v Německu asi nebude

Zdravím ze Soči, kde pomáhám Míše Kvapilové s Krystínou Kolocovou (pár ČR číslo 2) ve finále Kontinentálního poháru, což je poslední šance pro účast českého ženského páru na OH v Riu 2016 (pár číslo 1 - Bára Herrmannová s Markétou Slukovou).

Na cestě mě ale zaskočila zpráva, že náš projekt pro bea...

Zobrazit článek
26. 6.2016

Tréninky + letní soustředění

Tréninky poslední týden v červnu a v červenci nebudou vedeny. To znamená, že kurty máte rezervovány v obvyklé časy a můžete si samy zahrát.

Netrpělivě čekáme na vyjádření komise pro schválení našeho grantu - pak bychom pro 16 členů organizovali týdenní beach soustředění v Německu za administrati...

Zobrazit článek
24. 6.2016
Top image

Finále ČP Praha - U12, U15 - zrušeno!!!

Český volejbalový svaz ruší finálové turnaje Českého poháru v minibeachvolejbalu aneb zítřejší (sobotní) turnaje v Praze v minibeachvolejbalu jsou zrušeny.

Připravuji stížnost a žádost o náhradu všech našich škod na Český volejbalový svaz. Lépe svoje rozpoložení, kdy neschopnost zodpovědných lidí...

Zobrazit článek
24. 6.2016

Tréninky zrušeny - pátek 24. 6. 2016

Tréninky musím dnes zrušit, máme ve škole poradu :-(

Zobrazit článek
24. 6.2016

Finále ČP Praha - U12, U15 - pokyny

Bohužel do této chvíle ještě nejsou přesné propozice turnajů. Včera pozdě večer ještě nebyl znám přesný počet zúčastněných týmů. Jakmile propozice dostaneme, dám všem zúčastněným vědět. Pro nemoc Danči Glaserové se zítřejšího turnaje dvojice Glaserová, Mráčková nezúčastní.

Děkuji za pochopení.

K...

Zobrazit článek