Články

11. 4.2013
Top image

Juniorky BV Vratislavice stříbrné v krajském přeboru 2012/13

V sezóně 2012/13, v celkem pěti turnajích na různých místech (jeden z turnajů jste mohli sledovat i v tělocvičně ZŠ Vratislavice), naše juniorky získaly stříbrné medaile. S vítězným TJ Turnovem sehráli pokaždé vyrovnané utkání, které se vždy rozhodovaly až ve třetím setu, v tie-breaku. Bohužel v kra...

Zobrazit článek
9. 4.2013
Top image

Itálie - důležité info

Ahoj, čas odjezdu se blíží a tady jsou důležité pokyny, které do pátku 12. 4. 2013 musíš doplnit.

  1. Cestovní pojištění - podařilo se nám zajistit přes sponzora Uniqa výhodné podmínky - nikam nemusíš chodit a my tě pojistíme. Jen vyplň níže dotazník. Cena je pro mládež do 18 let 120,- Kč a dospělý platí 270,- Kč za celý pobyt (máme tam asistenční služby, trvalé následky, odpovědnost 3.osobě atd.). Pokud nechceš pojištění, nevyplň údaje, vyplň jen jméno. Tzn, že jsi pokyny četl. Děkuji.
  2. Kempová beach tílka - chceme nechat vyrobit ještě před odjezdem tílka na kemp a tak za 250,- Kč (pro mládež klubu za 200,-) budou tílka. Pokud ho chceš, vyplň níže dotazník, kde je velikost tílka.
  3. Peníze za pojištění a tílka pošli na účet 2229942329/0800 nebo přines osobně.
  4. Ubytování - pod dotazníkem je návrh ubytování. Dělal jsem to hrozně dlouho a pečlivě, ale stejně tam budou chyby. Dospělé prosím, aby mi poslali návrhy, kde by chtěli bydlet a s kým, mládež může poslat také návrhy úprav, ale tak, že se nejdříve domluví se všemi, koho se změna ubytování bude týkat.
  5. Návrat z Itálie můžeme přizpůsobit - viz otázka v dotazníku.
  6. V příloze najdeš jídelníček - po zkušenostech z minula budeme dělat snídaně a obědy (aby jsi mezi tréninky mohl odpočívat), večeře je na Vás. Domluvte se, většinou vždy jeden vaří pro všechny. Znova jsou níže i pokyny - např. zavazadlo do 20 kg, sebou jen koncentráty (voda je tam pitná, případně kupovaná stojí jako v ČR), piva budou česká a za české ceny, ale jen pro dospělé.

Ciao Italia

Zobrazit článek
8. 4.2013

Modrý a zelený minivolejbal - Nový Bor - závěrečné kolo - přihlášení

V pondělí 8.4.2013 rozdám lístky, hrají trojice, pokud bude dost aut, pojedeme auty z horního parkoviště kulturáku 101010. Začátek je v půl deváté, to bychom měli odjet v 7.45 hod. Pokud nebude dost aut, pojedeme busem.

Připomínám ročníky startujících v jednotlivých kategoriích, protože toto kolo je postupové! Postupuje se na celostátní kola.

zelená - 1.7. 2001 a mladší
modrá - 1.7. 2000 a mladší

Do tělocvičny vstup pouze po přezutí !!! Prosím, předejte a zdůraznětě tuto informaci doprovodu.

Zobrazit článek
5. 4.2013

Juniorky - poslední turnaj krajského přeboru

Jsou plánovaná 2 auta z Vratislavic v 7.30 hod (Jarda Bocheňský a Pavel Glaser) a Gábi jede v půl osmé od Fügnerky. Nakonec pojede i Terka Kvapilová (Katka Škodová ulehla s virózou). Terka Stašáková nevím jestli pojede.

Z Vratislavice pojedou - Adri, Terka Kv., Anička, Lůca.

Z Liberce pojede - G...

Zobrazit článek
29. 3.2013

ZMĚNY - Mladší žáci a žákyně - poslední turnaje v Liberci

Mladší žáci (Tomáš Rous, Martin Lank a Lukáš Charypar, Tomáš Budský a Kája Smolíková s Káťou Šolcovou) hrajou v sobotu 6. 4. 2013 na ZŠ Sokolovská. Pozor, hraje se už 8.30 hod, sraz tedy na místě v 8.00 hod.

Mladší žákyně (BV"A" - Peřinová, Mráčková, Dlouhá Katka; BV"B" - Bára Pod...

Zobrazit článek
29. 3.2013
Top image

Olymp Praha (Michala Kvapilová) jsou v semifinále extraligy

Tak stejně jako Dukla Liberec v mužské extralize, tak Olymp Praha v ženské jsou v semifinále. Na Olympu hraje Míša, která nás občas trénuje nebo trénuje s námi. A beach sezónu hraje za BV Vratislavice.

No i když to vypadá jako snadné vítězství, tak snadné to nebylo - http://www.olymppraha.cz

Zobrazit článek
27. 3.2013

Trénink ve čtvrtek 28. 3. od 15 hod

Trénink ve čtvrek 28. 3. je od 15 do 17 hod společný pro všechny skupiny. Trenér: Jarda Bocheňský

Zobrazit článek
27. 3.2013
Top image

Český pohár - celkové výsledky

Konečné pořadí ČP kadetek-juniorek ročníku 2012-2013:

1. TJ Červený Kostelec 93 b., 2. Slávia VŠ Plzeň 88 b., 3. TJ Junior Brno 85 b., ... 13. BV Vratislavice 47 b.

Podrobnější zpráva je v příloze.

Zobrazit článek
26. 3.2013
Top image

Juniorky - Český pohár - celkově 13. místo v ČR

Petra Charyparová, Lucie Pokorná, Terka Stašáková, Terka Kvapilová, Bára Svobodová, Adriana Glaserová, Nikol Patzaková a věkem ještě žákyně Kája Adamcová reprezentovaly Vratislavice v závěrečném turnaji ČP juniorek ve volejbalu. Turnaj se konal v Přerově od pátku do neděle. Závěrem zde byly vyhlášeny celkové výsledky celé soutěže, o které se za náš tým zasloužily i hráčky toho času nemocné nebo v rekonvalescenci, Anička Bartoňová a Gábi Vazačová.

ČP se hraje systémem kvalifikace a následných 4 turnajů od října do března, tzn. zhruba jeden turnaj měsíčně**. Každý turnaj se hraje přes celý víkend a každý tým odehraje min. 7 těžkých utkání ve dvou dnech**.

Hned druhý turnaj se nám zranila naše opora a nejlepší hráčka Anička Bartoňová a bohužel do dnešního dne není zcela zdravá. Toto dlouhodobé zranění kolena zásadně ovlivnilo naši hru a tak celkové 13. místo v této náročné a dlouhodobé soutěži lze hodnotit jako úspěch. Je potěšující sledovat, jak Vratislavice úspěšně pronikají do širokého volejbalového podvědomí, zvláště přístupem a bojovností našich děvčat.

Celkové vítězství vybojoval TJ Červený Kostelec, druhý skončil tým VK Slavia VŠ Plzeň, třetí TJ Junior Brno. Z našeho kraje nás předstihl jen TJ Turnov na 10. místě. Za námi skončily týmy např. Slavia Kometa Praha, Pardubic ad.

Děkujeme všem za podporu a těšíme se na další ročníky.

100 fotek ve fotogalerii

Zobrazit článek
20. 3.2013
Top image

Michala Kvapilová nejvíce bodující hráčka extraligy

Letošní ročník UNIQA Extraligy žen má za sebou dvě etapy. Díky statistikám z jednotlivých zápasů mají fanoušci skvělý přehled. Pojďme se tedy podívat, jaké hvězdyženská extraliga v jednotlivých činnostech.

Nejvíce bodující hráčkou UNIQA Extraligy žen je hráčka PVK Olymp Praha Mic...

Zobrazit článek