Top image

7 vratislavických týmů na minivolejbalu v Jablonci

23. 3. 2014

Deštivou neděli 23. března 2014 prožili nejmladší vratislavičtí volejbalisté v městské hale v Jablonci n. N. na přípravném turnaji před finálem v Novém Boru, které se koná další víkend (v sobotu 29.3. modrý, zelený a červený, v neděli 30.3. oranžový - přihlaš se zde).

V zeleném minivolejbalu první turnaj okusili a nováčkovskou daň zaplatili Veronika Lásková, Markéta Kirschová a Adéla Dlouhá. Jejich hra se postupně lepšila a děvčata poznala rozdíl mezi tréninkem a opravdovým zápasem. Zjistila, že musí více a lépe trénovat a že dobře trénovat má smysl.

Vratislavický volejbal v červeném minivolejbalu reprezentovaly Vendy Mráčková s Dančou Glaserovou a Denisa Franzová s Majdou Rúzhovou. 7 zápasů proti nejlepším týmům v kraji důkladně prověřilo jejich volejbalové dovednosti. V turnaji děvčata získaly 11. a 12. místo.

V oranžovém minivolejbalu jsme měli nejpočetnější zastoupení, 4 týmy. Celkově 6. místo obsadili Kristýna Ptuchová a Jitka Doubravová, 8. místo Marek Procházka a Martin Marčák, 9. místo Natálka Novotná a Zuzka Žáková a 10. místo Natálka Šlamborová a Violka Nyplová. Celkem v této kategorii hrálo 15 týmů. Všichni bojovali jak nejvíce mohli, objevily se i slzy, ale to vše ke sportu prostě patří a prošel tím každý ze dobrých sportovců. Přes porážky k vítězství, přes slzy k radosti.

Děkuji za super spolupráci rodičům. Cca 80 fotek ve fotogalerii.