Top image

3. kolo ČP Juniorek

18. 2. 2015

O víkendu 7. a 8. února 2015 se vratislavická děvčata vydala na další kolo Českého poháru, tentokráte do Lanškrouna. Cesta byla velmi dlouhá a velkou většinou z nás prospaná. Po příjezdu a následné důkladné rozcvičce vstupujeme do zápasu s Lanškrounem, který prohráváme v obou setech velmi výrazně 0:2. Další zápasy se nesou v podobném duchu. Na hřišti něco skřípe. Děvčata se neradují a na palubovce je "dusno". Celý sobotní den se nesl ve znamení jasných proher 0:2 na sety.

V neděli se pokoušíme změnit náladu a s nadšením vstupujeme do zápasu s Náchodem, který bohužel také prohráváme 0:2. Poslední zápas tohoto víkendu nás čekal s Tatranem Střešovice, ve kterém došlo k úplnému vystřídání celé sestavy. Jakoby se v nás znovu probudil adrenalin a touha po vítězství, vstupujeme do zápasu plné energie a radosti. Na hřišti se zpívá, pomáhají nám i děvčata z tribun. Veškerá nervozita je pryč a zápas jasně vyhráváme v tie-breaku.
Slova trenéra "Děvčata, já vás nepoznávám!" potěšila.
Všechny odjíždíme s úsměvem na tváři a pocitem výhry aspoň jednoho zápasu domů.

Za **BV Vratislavice** hrály: _Jana Štolbová, Míša Kocourová, Jana Pokorná, Nikol Patzaková, Adri Glaserová, Aneta Futerová, Kája Brnová a Johana Bocheňská._ Trenér: _Jaroslav Bocheňský._