Top image

Starší žákyně - 1. kolo krajského přeboru

16. 11. 2017

  1. kolo krajského přeboru se konalo v neděli 29. října 2017 v Turnově. Na 3 hřištích jsme odehráli 3 utkání v rychlém sledu za sebou.

Začátek byl vynijkající, porážíme v 1. setu Duklu "A" jednoznačně, ve druhém setu Dukla je mnohem lepší a zase poráží nás a to vydrží i do tie-breaku. Zatímco v 1. setu jsme měli dobré podání a Dukla udělala hodně chyb na příjmu (brala i naše hodně dlouhá podání), po prvním setu se Dukla vyvarovala zbytečných chyb na příjmu (pouští naše dlouhá podání), my

jsme nedokázali správně zpracovat lehké míče (zalejvky) a sami jsme kazili podání. Nakonec prohra s Duklou "A" 1:2, což není ostuda. Je nutno také zmínit, že podmínky v Turnově jsou specifické (málo místa na podání).

Proti Mnichovu Hradišti naše hráčky, které nehrály proti Dukle, nezvládly svoji úlohu (některé i žádaly o vystřídání) a prohrály úvodní set. V dalším průběhu utkání se naše základní sestava prosadila a máme výhru 2:1 na sety.

Poslední zápas s Novým Borem se nám nepovedl, projevila se únava, jak psychická tak fyzická a prohráváme s Novým Borem 0:2, kdy v důležitých okamžicích děláme zbytečné chyby.

V celkovém pořadí jsme zatím z 16 družstev na 7. místě, za námi je Turnov, USK Slávia Liberec. Nicméně před námi např. Jablonec a Nový Bor, s kterými bychom měli více bojovat a i porážet.

BV Vratislavice: A. Dlouhá, D. Franzová, D. Glaserová, V. Lásková, S. Magdová, V. Mráčková, K. Podzimková, Z. Přibylová, E. Roubalová, L. Šimůnková.

Přesné výsledky najdete zde.

Fotky najdete zde.