Top image

Starší žákyně - kvalifikace ČP

23. 10. 2017

O víkendu 14.-15.10.2016 se v Liberci sešlo 14 týmů starších žákyň z celé republiky, rozdělených do 2 skupin v kvalifikaci ČP starších žákyň. Při nepřítomnosti trenéra, z důvodu povinností (finále MČR Superveteránů – nakonec titul MČR 2017 superveteránů), se coachingu ujala v sobotu Terka Kvapilová (pravidelná účast v nejlepších beachturnajích turnajích v ČR), kterou v neděli vystřídala Míša Kvapilová (titul MČR 2017 v beachvolejbalu, stříbrná na ME 2017).

Naše druhá skupina hrála sobotní zápasy na 2 kurtech v Hale míčových sportů ve Sport parku Liberec. Začali jsme proti silnému VK České Budějovice, vzápětí proti SK Meteor Praha, před polednem proti TJ EMĚ Mělník, a na

závěr sobotního programu, proti SK Volejbal Kolín. Všechny zápasy skončily 0:2 v náš neprospěch, ale ve všech zápasech jsme byli rovnocenným soupeřem. V neděli proti vítězi skupiny BVC Chodov, předvedla naše děvčata asi svůj nejlepší výkon, nicméně přes vyrovnaný průběh také prohra 0:2.

Za BVV nastoupily: Zuzka, Deni, Vendy, Lea, Áďa, Eliška, Sára, Míša, Natka, Kačka, Danča a Verča, zranění nedovolilo v neděli nastoupit Natce a Míše.

Úspěch v dalších zápasech může přinést zlepšení příjmu podání a hry v poli a hlavně týmový duch, kdy každá hráčka by měla nejdříve přemýšlet sama nad sebou. Kritiku druhých nechat na trenérech.

Stream z neděle najdete zde

Fotky ze soboty najdete zde.

Fotky z neděle zde.

Podrobné výsledky zde