Vratislavický letní pohár 2020 ženy

22. 8. 2020

Zuzana Marková a Hana Klimešová obhájily své nasazení ve Vratislavickém letním poháru žen hraném v sobotu 22. 8. 2020 za příjemného počasí. Bez zaváhání prošly celým turnajem. Ve finále sice měly trochu usnadněnou úlohu, neboť Kristýna Adamčíková zde začala šetřit své smečařské rameno, ale to nic nebere na jejich dobrých výkonech a dobré formě před MČR 2020.

Ve Vratislavicích se hrál kvalitní ženský beachvolejbal, kde o napínavé zápasy nebyla nouze a zrodilo se i pár překvapení. Turnaj byl plně obsazen, zase se hrálo systémem modifikované skupiny a následné play-off. Přesné výsledky najdete zde.

Turnaje se zúčastnilo několik domácích týmů, nejlepší výsledek dosáhly Alena Vtípilová, Anička Míšková, krásné 4. místo, Andrea a Markéta Hýblovy obsadily 5. místo) a Tereza Kvapilová, Ivča Stejskalová po boji 9. místo. Šlo o parádní reprezentaci BV Vratislavice a všem patří velká gratulace k výkonům a poděkování.

Hráčkám náročný program zpříjemnilo, jak už je zvykem, ovoce zdarma, pro úspěšné páry jsme připravili poháry, medaile, beach tílka a ceny od regionálních sponzorů.

Přes 140 fotek najdete na zde.

Jan Kvapil