Bibione kemp 2022

15. 5. 2022

Po dvou letech a po deváté náš beachvolejbalový klub pořádal začátkem května beach kemp pro mládež a dospělé v Itálii, Bibione Pineda. Velký autobus pro 63 osob a několik osobních aut v pátek 6. května večer vyrazily za 8 krásnými beachvolejbalovými hřišti postavenými přímo na pláži u moře. Počasí nás letos potěšilo, všechny tréninky jsme si užili přímo na pláži.

Obsahem kempu mimo každodenní dva tréninky je i ranní výběh a společné stravování pro mládež, moře, pláž, italské pochutiny (zmrzlina, pizza, těstoviny, káva), klubový turnaj, odměna všem trénujícím, parádní diskotéka, kempová trička a nakonec návštěva největšího open turnaje na světě v beachvolejbalu – Beach Volley Marathon Bibione, kde jsme fandili české reprezentaci (J. Dumek, J. Sedlák), konečné 4. místo. Na 300 kurtech hraje přes 30 000 lidí z Itálie, USA, AUS, China, Japan ad.

Vše zaznamenáno na mnoha fotkách a videích - najdete ve fotogalerii - např. neděle, pondělí, úterý atd

Základem našeho kempu jsou skvělí lidé, dovolte pár trenérských jmen: Alena Rychnová (míčovky), Dáša Varnušková a Martin Votrubec (žákyně), Martin Fikar (kadetky, juniorky), Jan Kvapil (ženy, muži). Nepostradatelné jsou kuchařky Zuzana Dlouhá a Iveta Kominíková. Velké díky také ZŠ a MO Vratislavice n. N., která podporují naše akce.