Články

26. 6.2012
Top image

Kadeti a Juniorky - tréninky ve středu dříve

Od 25. 6. 2012 jsou tréninky ve středu poposunuty na:

  • kadeti: od 14 hod do 15.30 hod
  • juniorky: od 15.30 hod do 17 hod

Pak mají trénink abonenti – společnost Interma Liberec.

Platí do odvolání. Děkuji za pochopení.

Zobrazit článek
24. 6.2012
Top image

UVEX regionální MČR Liberec – 2. kolo

I o víkendu 23. a 24. června jsme v Liberci měli báječné počasí a tak naše turnaje sledovalo dost diváků, kteří přišli buď přímo za beachvolejbalem nebo se jen slunit a koupat na liberecké přehradě.

V sobotu hráli od 9 hod muži a od 13.30 ženy. V neděli od 9 hod kategorie mix.

V mu...

Zobrazit článek
24. 6.2012
Top image

Šestkový nároďák - Míša konečně v základní sestavě

V posledním zápase Evropské ligy v řeckém Oriestiadě proti domácím Řekyním nastoupila a až do konce vítězného zápasu hrála naše Míša Kvapilová.
Docela se jí dařilo, byla se 12 získanými body druhou nejúspěšnější hráčkou po Anetě Havlíčkové, jež zatížila konto soupeřek 17 body.

Uvidíme, jestli se...

Zobrazit článek
23. 6.2012
Top image

MČR 2012 - žákyně - Adri a Paty 15.místo

Na MČR 2012 žactva v Chodově u Karlových Varů od pátku do neděle (22.-24. 6. 2012) naše Adri a Paty (Adriana Glaserová a Nikola Patzaková) skončily 15 v ČR. Po základních a semifinálových skupinách (pátek) se hrál pavouk (sobota) a následně skupiny o umístnění (neděle).

Nelze než Vratislavic...

Zobrazit článek
17. 6.2012
Top image

UVEX regionální MČR Liberec žactva – 2. kolo

  1. turnaj přeboru libereckého kraje v beachvolejbalu dvojic v kategorii žáků a žákyň se konal na liberecké přehradě ve čtvrtek 14. 6. 2012 od 10:00 hod.
    Potěšující bylo, že účast dívek i chlapců každoročně stoupá.
    V žákyních se letos přeboru zúčastnili i žákovské reprezentantky ČR v šestkovém volejbalu z TU Liberec – Katka Škodová a Vaňková Karolína, které herně převyšovali ostatní účastnice turnajů. Společně s Adrianou Glaserovou a Nikolou Patzakovou z Beach Volley Vratislavice budou náš kraj reprezentovat příští víkend na MČR žactva.
    Ale zajímavé, vyrovnané a bojovné utkání se hrály v zápasech našich mladších hráček – Kájy Adamcové, Johy Bocheňské, Míši Sémové, Anety Futerové, Jitky Pavlatové a Míši Kocourové.

I v žácích se účast hráčů na turnajích zvyšuje. Celkovým vítězem se stali kluci z Albrechtic, kteří reprezentují sportovní školu v TanvalduJan a Martin Fikarové a Kubrt Šimon.
Na dalších místech skončili zase naši mladší Lukáš Weber a Tomáš Budský.

Fotky jsou ve fotogalerii.

Zobrazit článek
11. 6.2012
Top image

UVEX Regiony MČR - 1. turnaje Libereckého kraje - muži, ženy, mixy

V sobotu a v neděli 9. a 10. 6. 2012 jsme organizovali 1. turnaj Uvex – regionální MČR neboli přebor libereckého kraje v beachvolejbalu na liberecké přehradě Starý Harcov. V sobotu muži hráli od 9 hod, ženy začaly od 13.30 hod, v neděli mixy hrály od 9 hod.
Na oslavu narozenin byla piva Gambrinus a grilovaná kuřecí křidýlka zdarma. A poněvadž nám nikdo nenadával, tak grilovaná křidýlka budeme rozdávat vždy. Pivko ještě neumíme.
6 týmů mužů utvořilo jednu skupinu a byly vidět velmi vyrovnané a zajímavé zápasy. Nakonec jen díky skóre zvítězili Martin Jakubíček s Jirkou Bryknarem. těsně před Tomášem Pastuchem a Františkem Vtípilem. Třetí místo obsadili Míra Stodola s Martinem Noskem, které jsem obdivoval pro jejich nasazení a dravost. Ta ale zdobila většinu párů.
Žen bylo 11 týmů. Po úvodních skupinách všichni šli do pavouka. A ten kdo prohrál v 1.kole pavouka, bojoval ještě o 9. místo. Vítězkami 1. turnaje se až kolem 20 hod staly Nikola Zounková a Ivča Ackermanová. V boji o semifinále porazily Zdenku Mocovou (Mocku) a Lenku Nývltovou. Ve finále si pak poradili s Radkou Pifkovou a Dianou Škvorovou z Rumburka. 3. místo nakonec získali už zmiňované Zdeňka (Mocka) s Lenkou (Nývltka), když porazily nadějné liberecké beachvolejbalové juniorky (Terka Kvapilová a Anička Bartoňová).
V neděli 10. 6. 2012 se hrála kategorie Mixy. Sešlo se celkem 13 dvojic, systém podobný jako u žen (skupiny a pak všichni do pavouka). Celkově zvítězili Bryknarovi, ve finále porazili Bambiho s Endy, 3. skončili Šábrtovi, když porazili Petra (Uhlárik) s Kačkou (Havlíkovou).
Další turnaj se koná v 23. a 24. června na stejném místě – Liberecká přehrada.
Spousta fotek je ve fotogalerii na www.beachvratislavice.cz.
Celkové výsledky jsou v příloze.

Zobrazit článek
11. 6.2012
Top image

Tréninky míčovek v červnu skončily

Všechny školní kroužky a tedy i míčovky v tomto školním roce ukončily svoji činnost 8. 6. 2012.
Připravili jsme pro Vás prázdninové soustředění od 13. do 17. srpna 2012 formou příměstského tábora.
Sraz bude každý den v 8 hod s jízdenkou – odjezd na Františkov do nového areálu Smeťák. Neb...

Zobrazit článek
11. 6.2012
Top image

UVEX regionální MČR Liberec 1. kolo – žactvo

První turnaj přeboru libereckého kraje v beachvolejbalu dvojic v kategorii žáků a žákyň se konal na liberecké přehradě ve čtvrtek 7. 6. 2012 od 10:00 hod. Celkový vítěz z jednotlivých kategorií postupuje na MČR 22. 6. – 24. 6. 2012. v Chodově u K. Varů.
Měli jsme možnost vidět zajímavé a kvalitní zápasy žákyň a žáků ročník 1996 a mladší.
Vítězství v prvním turnaji získali žákyně Adriana Glaserová s Nikolou Patzakovou z Beach Volley Vratislavice a žáci Jan a Martin Fikarové.
Dále nás ještě reprezentovali – Kája Adamcová, Johy Bocheňská, Míša Sémová, Aneta Futerová, z chlapců Tomáš Budksý a Lukáš Weber – 3. místo.
Všichni mládežničtí účastníci dostali sladké ceny.
Fotky a podrobnější informace najdete ve fotogalerii.

Zobrazit článek
10. 6.2012
Top image

Evropská liga - Míša s nároďákem v Holandsku

Evropská liga žen, která bude vrcholit v Karlových Varech při Mezinárodním Filmovém Festivalu 5. a 6. 7. 2012 pokračovala druhým turnajem. I po tomto turnaji, tentokrát v Holandsku, jsou naše ženy bez porážky.
V nominaci stále je naše Míša Kvapilová.
Ve fotogalerii je pár fotek – Míša patří k nejmenším smiley.

Zobrazit článek
3. 6.2012
Top image

Barevný minivolejbal - vrchol sezóny - přihlášeno 210 týmů

Míčovky o víkendu 9.-10. 6. 2012 čeká vrchol sezóny, největší turnaj (přihlášeno 210 týmů – cca 600 dětí). Barevný minivolejbal se bude hrát v Jablonci – Atletický stadion Střelnice (mokrá varianta – Atletická hala Střelnice)
Bohužel já se nemohu zúčatnit, organizuji jiný turnaj v beachvolej...

Zobrazit článek